Jdi na obsah Jdi na menu
 


17. 10. 2012

Vydání č.6

Tak uběhl další týden a Šneček tu je opět s několika informacemi právě pro Vás.

Vítejte,

v minulém týdnu se toho seběhlo snad stejně jako pokaždé, tedy ani ne mnoho, ani ne málo. Začal bych pro někoho nezajímavou a pro někoho zajímavou informací, kdy v minulém týdnu došlo ke krajským a senátním volbám. A jak dopadl okres Chrudim? Nasledovně: z vítězství se mohou radovat ve straně KSČM s 21,16% .. na druhém místě skončila Koalice pro PK kraj s 20,18% .. na třetím místě se umístila ČSSD s 19,85% .. na nelichotivém čtvrtém místě skončilo ODS s 9,05% .. a konečně na pátém místě skončila strana SPOZ se 7,32% z celkových 32 000 platných hlasů. Nic bych za to nedal, kdyby pouhé 5 % našeho spolku šlo vůbec k volbám .. co hoši?

Tak to jentak na úvod politického obzoru,ale to by opět nebyl Šneček, kdyby nepřišel s nějakým tím drbem nebo informací z našeho spolku. Tentokrát se vše zakládá na nejověřenějších informací jednoho nejmenovaného a důvěryhodného zdroje. Jeden z našich členů, pod pseudonymem Milhaus,v uplynulé víkendu dostál své přezdívky. Jak sami víte, tato malá žlutá postavička s modrými vlasy a kulatými brýlemi z oblíbených Simpsonů je charakteristická svou plachostí, stydlivostí a hlavně neúspěchy u děvčat, zejména pak u své životní lásky Lisy. A právě výsledkem těchto odmítnutí této postavičky mnohdy bývají nepříjemné facky. A jak jsem psal úvodem tohoto příspěvku, i náš Milhaus byl odměněn tímto nepříjemným způsobem odmítnutí jedné slečny!

Pak tu máme jednu zaručenou informaci, kdy někteří členové našeho spolku opouštějí pohostinství Na B. ne v brzkých, ale v pozdních ranních hodinách, konkrétně až v půl 9. Tuto informaci zveřejňuji proto, aby si i další budoucí a potencionální návštěvníci uvědomili možnosti a výhody (nevýhody) pro leckteré druhého domovu Na B.

Ale teď ta asi nejhlavnější novina tohoto vydání, která se týka, s ohledem na zdroj, na velké započetí lásky. V této nové lovestory figuruje ten, jehož jméno v mnoha případech nemůžeme ani vyslovit a o kterém se nesmí mluvit. Tento jedinec byl v brzkých ranních hodinách spatřen ruku v ruce s neznámou ženou M., jejíž věk náš zdroj odhaduje na 35 let. Údajně došlo k přespání u neznámé M., ale co se dělo uvnitř..zda se skončilo pouze u kávy a vyprávění vtipů, či životních zkušeností..to už se Šneček nedověděl. Nicméně byl, opět dle zaručených informací, tento pár viděn hned další den na obědě v restauraci K. a opět..zda se jednalo o luxusní oběd podoby mořských plodů, krvavých steaků či nakládaného hermelínu nebo utopence..to už Šneček neví. Nicméně celou lovestory se bude Šneček snažit sledovat a přinášet další, zaručené, informace!

Závěrem bych na přání samotného Šnečka a dalších, kteří fandí výše uvedenému, vložil hudební video jako demonstraci toho, jak bychom si nepřáli, aby tato lovestory skončila. Tak všem přeji příjemný poslech a zase za týden..ahoooj :-)

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář