Jdi na obsah Jdi na menu
 


23. 6. 2014

5.ročník "O Pohár Rabštejnské Lhoty" - Final Four

Vážení příznivci našeho spolku,

5.ročník turnaje "O Pohár Rabštejnské Lhoty" už je minulostí. V nedělním příjemném odpoledním čase proběhlo závěrečné Final Four, ve kterém tým Duwenblejt potvrdil roli velkého favorita a získal historicky druhý titul tohoto turnaje. Šneci na útěku při svém druhém startu obhájili 3.místo z roku 2012. Více už níže..

Final Four pořadí:

1.místo - Duwenblejt

2.místo - Zpitý ksichty

3.místo - Šneci na útěku

4.místo - Real Lhota

Další pořadí:

5. Cadillac, 6. Canarinho, 7. TJ Dynamo Rosice, 8. ESKÁČKO, 9. Vo Co De, 10. Tvoje babka

 

Semifinále:

Šneci na útěku  3 - 5  Duwenblejt

(branky: Vácha 2x, Starý)

V prvním utkání na sebe narazili mužstva, která byla velkými favority celého turnaje. Nicméně tím větším byl přeci jen tým Duwenblejt, jehož hráči se věnují futsalu a roli favorita nakonec proměnili až do samého závěru celého turnaje. Ale hezky popořadě. Šneci vstoupili do utkání s největší změnou na postu brankáře, kdy unaveného Olina S. vystřídal Dan T. a nezklamal. Začátek utkání vypadal pro Šneky velice slibně, kdy po nenápadné akci z autu vstřelil první branku utkání Jarda S. a Šneci vedli 1:0. Bohužel toto vedení netrvalo dlouho a soupeř po našem menším zaváhání srovnal na 1:1. Šneci se ale nevzdávali a předváděli velmi sympatický výkon. Odměnou jim byla druhá branka, která znamenala druhé (ale bohužel i poslední) vedení v utkání, kdy se trefil Honza Vácha. To už bylo pro favorita varování a přidal ve svém výkonu. Dvěma slepenými góly dokázal otočit skore na 2:3, aby dalšími dvěma góly zvýšil na 2:5. I za hrozivého stavu se Šneci nevzdávali, ale po několika vyložených šancích dokázali pouze korigovat skore na konečných 3:5. Zápas kdy soupeř ukázal svou kvalitu, taktickou zkušenost a zápas, kdy Šneci statečně bojovali, ale neproměňovali i ty nejvyloženější šance. Duwenblejt tak potvrdil roli favorita a postoupil do finále. Šneky čekal stejně jako při své první účasti na turnaji souboj o třetí místo s Realem Lhota.

Po zápase řekli:

Filip Šmaha: " To bylo vidět, že hrajou futsal. Hráli jsme dobře."

Luboš Turek: "Na hovno, nedařilo se mi."

Jan Vácha: "Hrajou futsal, to je něco jinýho než velkej fotbal. Vědí, jak to hrát."

 

Real Lhota  0 - 5  Zpitý ksichty

Tým Zpitý ksichty po výborném výkonu postoupil do boje o zlato. Real Lhotu čekal souboj o 3.místo.

 

O 3.místo:

Šneci na útěku  4 - 2  Real Lhota

(branky: Turek L., Hluchník, Novotný, Turek D.)

Zápas, který byl opakováním z roku 2012. Boj o třetí místo, znovu Real Lhota a znovu sladké vítězství Šneků. Utkání ve kterém Šneci čekali tvrdou odplatu za poslední vzájemný souboj. Celý zápas se nesl v přátelském, klidné duchu a pod naší kontrolou. Za zmínku stojí pohledná akce Dana T., který úžasnou přihrávkou rozehrál pěknou kombinaci, kterou hezkou trefou zakončil mezi nohama svého bratra Luboše Turka. Ten se v utkání také trefil, nicméně jeho zásah už nestačil na zisk korunky Krále střelců, kterou získal M.Dobrovolný z vítězného týmu Duwenblejt. Šneci tak zakončili své druhé účinkování 3.místem a dobrým dojmem z předvedené hry.

Po zápase řekli:

Michal Starý:  "Celej zápas jsme měli pod kontrolou a zaslouženě jsme vyhráli."

Milan Rázek (Real): "Dal jsem gól Olinovi, jsem spokojenej."

 

Finále:

Duwenblejt  3 - 2  Zpitý ksichty

Po dramatickém a pohledném utkání získali svůj druhý historický triumf v turnaji hráči z týmu Duwenblejt.

 

Závěrem bych chtěl moc poděkovat všem hráčům za jejich účast a předvedené výkony během celého turnaje. Chtěl bych také poděkovat všem těm, kteří nám drželi palce a pomáhali k lepším výsledkům.

S pozdravem

Šneci na útěku

 

Pozn. Celý članek bude ještě v průbehu týdne aktualizován a doplněn. Děkuji za pochopení..

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář